AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş çıkarma görmek

Kahve falında diş çıkarma görmek

Kahve falında diş çıkarma görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş çıkarma gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında dişlerini çıkarmak aniden evlilik kararı alacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri çıkarmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişleri çıkarmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında yirmilik diş çıkarmak talihin yüze güleceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeniden diş çıkarmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dişten bir şey çıkarmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azı diş çıkarmak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir