AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeniden diş çıkarmak

Kahve falında yeniden diş çıkarmak

Kahve falında yeniden diş çıkarmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, ömrünün de uzun olacağına, barış için adım atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işarettir.

Kahve falında yeniden diş çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır sizi hayranlıkla izleyen kişiler fikirlerinizi dinlemekten memnun olacaklardır.

Kahve falında yeniden diş çıkarmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeniden diş çıktığını görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişleri çıkarmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişten bir şey çıkarmak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında takma dişleri çıkarmak çaresizleşeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında köpek diş çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin diş çıkarması görmek umduğunu bulamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin diş çıkarmasını görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir