AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin diş çektirdiğini görmek

Kahve falında birinin diş çektirdiğini görmek

Kahve falında birinin diş çektirdiğini görmek varolan borçların ödeneceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin diş çektirdiğini gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Kahve falında eşinin diş çektirdiğini görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Kahve falında diş doktoruna diş çektirmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında çürük diş çektirdiğini görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş ağrısı çektiğini görmek programların ve projelerin tutmayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında alt azı diş çektirmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla diş çektirmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işarettir.

Kahve falında dişlerini çektiğini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri çektirmek az çalışarak çok gezeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir