AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş çektirmekten vazgeçmek

Kahve falında diş çektirmekten vazgeçmek

Kahve falında diş çektirmekten vazgeçmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, dertlerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında diş çektirmekten vazgeçmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Kahve falında diş çektirmekten vazgeçmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içki içmekten vazgeçmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünden vazgeçmek geleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç boyamaktan vazgeçmek geçineceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalet eder.

Kahve falında boşanmaktan vazgeçmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında atlamaktan vazgeçmek hayatının alt üst olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında saç kestirmekten vazgeçmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Kahve falında ameliyattan vazgeçmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir