Kahve falında acıkan birini görmek

Kahve falında acıkan birini görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acıkan birini gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında acı bal görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, dinde tartışmaya işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin acıktığını görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında acı zeytin görmek sıkıntıların artacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı kırmızı biber görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında acı kahve yapmak sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında acı balık yemek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün acı çektiğini görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşk acısından ağlamak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir