AnaSayfa / Genel / Kahve falında diploma görmek

Kahve falında diploma görmek

Kahve falında diploma görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında diploma gördüyseniz:

  • Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz.

Kahve falında üniversite diploması görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diploma kaybetmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okuldan diploma almak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına inanılır.

Kahve falında diploma töreni görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin diploma aldığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diploma görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında elinde diploma görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Kahve falında okul diploması görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir