AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul diploması görmek

Kahve falında okul diploması görmek

Kahve falında okul diploması görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, daha fazla para kazanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yaşam refahının düşeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, başarıları ile tanınacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul diploması gördüyseniz:

  • Ne yapacağınız üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine tamamlamanız gereken işleri tamamlamalısınız.

Kahve falında okul diploması görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okuldan diploma almak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lise diploması almak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına delalettir.

Kahve falında diploma görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite diploması görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diploma kaybetmek çıkar için insanlara zulmetmeye, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında elinde diploma görmek içinin de rahat edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diploma töreni görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir