AnaSayfa / Genel / Kahve falında okuldan diploma almak

Kahve falında okuldan diploma almak

Kahve falında okuldan diploma almak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okuldan diploma almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında okul diploması görmek işlerinin toparlanacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet eder.

Kahve falında okuldan diploma almak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, işten ve güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin diploma aldığını görmek mutluluk dolu haberler alacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında üniversite diploması görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite diploması almak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında diploma töreni görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde diploma görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında diploma kaybetmek mutlu günler göreceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir