AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin diploma aldığını görmek

Kahve falında birinin diploma aldığını görmek

Kahve falında birinin diploma aldığını görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin diploma aldığını gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Kahve falında birinin diploma aldığını görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulur.

Kahve falında üniversite diploması görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lise diploması almak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, çıkış yolları bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okuldan diploma almak fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite diploması almak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul diploması görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kazancının günden güne arttıracağına delalettir.

Kahve falında diploma töreni görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalettir.

Kahve falında diploma kaybetmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir