AnaSayfa / Genel / Kahve falında din düşmanı görmek

Kahve falında din düşmanı görmek

Kahve falında din düşmanı görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında din düşmanı gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında din düşmanı görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında din dersi vermek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalettir.

Kahve falında baba sözü dinlememek sabırla hayatına devam edeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla din değiştirmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında din öğretmeni olmak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dinazorun kovaladığını görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük dinazor görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında dinazorun ısırdığını görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir