AnaSayfa / Genel / Kahve falında dinazorun kovaladığını görmek

Kahve falında dinazorun kovaladığını görmek

Kahve falında dinazorun kovaladığını görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında dinazorun kovaladığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında dinazorun kovaladığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında din hoca görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, haram mala yorulmaktadır.

Kahve falında din büyüklerini görmek işlerinin açılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil dinazor görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında dinleme cihazı bulmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dinazora binmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında din alimini görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında din adamı görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir