AnaSayfa / Genel / Kahve falında din dersi vermek

Kahve falında din dersi vermek

Kahve falında din dersi vermek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, borç ödemeye, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kısmetin ve talihin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında din dersi vermek gördüyseniz:

  • Boş sözlerin peşinden gitmeyin.

Kahve falında din dersi vermek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında din dersi almak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında din dersinden sınav olmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında din dersi görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kısmetli bir işe atılmaya alamet eder.

Kahve falında büyük din alimi görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında müslüman din adamı görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilahi dinlerken ağlamak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin din değiştirdiğini görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir