AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı mutlu görmek

Kahve falında anne babayı mutlu görmek

Kahve falında anne babayı mutlu görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babayı mutlu gördüyseniz:

  • Artan çekiciliğiniz çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir, iş veya aşk sebebiyle yapılan seyahatlerden türlü yararlar sağlanarak dönülebilir.

Kahve falında anne babayı mutlu görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında babanızı mutlu görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayı mutlu görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında babayı mutlu görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını mutlu görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında annemi mutlu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi mutlu görmek dünyasının iyileşmesine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında annesini mutlu görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir