AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanızı mutlu görmek

Kahve falında babanızı mutlu görmek

Kahve falında babanızı mutlu görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında babanızı mutlu gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Kahve falında babanızı mutlu görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı mutlu görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayı mutlu görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını mutlu görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı mutlu görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızla mutlu olmak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle mutlu görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, hedeflerini tutturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir