AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi mutlu görmek

Kahve falında annemi mutlu görmek

Kahve falında annemi mutlu görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, huzurlu günlerin geleceğine, borçlarının azalacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına tabir olunur.

Kahve falında annemi mutlu gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında ölmüş anneyi mutlu görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemi mutlu görmek hırsızlık yapacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işarettir.

Kahve falında annesini mutlu görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında anneyi mutlu etmek günü birlik kazanç elde edeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında anne babayı mutlu görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ölen anneyi mutlu görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi mutlu görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir