AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı mutlu görmek

Kahve falında babayı mutlu görmek

Kahve falında babayı mutlu görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, işlerinin kötüleşeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, çok kötü günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulur.

Kahve falında babayı mutlu gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz baskı altında olabilir veya sizin ilişkiyle ilgili fikirleriniz değişebilir.

Kahve falında babayı mutlu görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında babanızı mutlu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında anne babayı mutlu görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, iftiraya maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasını mutlu görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı mutlu görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında mutlu haber almak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mutlu bi çift görmek şansının hep açık olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini mutlu görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir