AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilsiz biriyle evlenmek

Kahve falında dilsiz biriyle evlenmek

Kahve falında dilsiz biriyle evlenmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında dilsiz biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi güçlendirebilir veya yeni romantik bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında dilsiz biriyle evlenmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında dilini arı sokmak isabetli adımlar atacağına, umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dil emmek lüks, konfor içinde olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan dili görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında dili kesmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, işlerinden feragat edeceğine inanılır.

Kahve falında dili kesilmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında dilinin düştüğünü görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil öğrendiğini görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, kudret ve destek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir