AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin dilini görmek

Kahve falında sevgilinin dilini görmek

Kahve falında sevgilinin dilini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin dilini gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirmeye muaffak olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin dilini görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin dilini görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilsiz bebek görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran dili görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilinin parçalandığını görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında dilsiz insan görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı dil konuşanı görmek hasretliğin biteceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilinin kanadığını görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, yeni işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir