AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının dilini görmek

Kahve falında kocasının dilini görmek

Kahve falında kocasının dilini görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, umutlarının çoğalacağına, çok başarılı olunacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, rahatsızlık duyulacağına inanılır.

Kahve falında kocasının dilini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler memnun edici sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kocasının dilini görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işarettir.

Kahve falında yabancı dil öğrendiğini görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına yorulur.

Kahve falında dilsiz köpek görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına inanılır.

Kahve falında deve dili yemek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında dilini koparmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında dilsiz biriyle evlenmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında uzun dil görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir