AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dilini ısırmak

Kahve falında kendi dilini ısırmak

Kahve falında kendi dilini ısırmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Kahve falında kendi dilini ısırmak gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz içinde bulunan, mesela bir komşu ya da akrabayla yakınlaşmalarınız olması mümkündür.

Kahve falında birinin dilini ısırmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dil ısırmak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dilini ısırmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın dilini ısırmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, tatsızlık olacağına delalettir.

Kahve falında dilini ısırdığını görmek zor bir döneme girileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dilini ısırmak bilgiyle donanacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farklı dil konuşmak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Kahve falında dili tutulmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir