AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dilini ısırmak

Kahve falında başkasının dilini ısırmak

Kahve falında başkasının dilini ısırmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, ana baba duası alınacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının dilini ısırmak gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Kahve falında dil ısırmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın dilini ısırmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Kahve falında dilini ısırdığını görmek işinde en iyisi olacağına, çok üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dilini ısırmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi dilini ısırmak kendi işini kuracağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dilini ısırmak üçüncü gözünün açılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına yorulur.

Kahve falında yabancı bir dil konuşmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin dilini görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir