AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş yumurta görmek

Kahve falında dilimlenmiş yumurta görmek

Kahve falında dilimlenmiş yumurta görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, sabit geliri olacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında dilimlenmiş yumurta gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Kahve falında dilimlenmiş yumurta görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında bir dilim karpuz görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dilimli ekmek görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında et dilimleri görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında limon dilimi görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında bir dilim ekmek almak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir dilim pasta görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine inanılır.

Kahve falında kızarmış ekmek dilimi görmek kafa dinleyeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir