AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dilim ekmek almak

Kahve falında bir dilim ekmek almak

Kahve falında bir dilim ekmek almak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir dilim ekmek almak gördüyseniz:

  • Duygusallık yüzdesinin artması netlik kaybı yaratabilir.

Kahve falında bir dilim ekmek yemek işlerine yeni işler katacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilim ekmek görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, rahat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dilimlenmiş ekmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dilim ekmek görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Kahve falında bir dilim ekmek almak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında dilim dilim ekmek görmek birlikteliğe başlayacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında dilimlenmiş ekmek almak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, getirisinden daha fazla olacağına delalettir.

Kahve falında bir dilim ekmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir