AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş pasta görmek

Kahve falında dilimlenmiş pasta görmek

Kahve falında dilimlenmiş pasta görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işarettir.

Kahve falında dilimlenmiş pasta gördüyseniz:

  • Hislerinizi bastırmamalısınız.

Kahve falında yaş pasta dilimi görmek başarılı ve kazançlı olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dilimlenmiş pasta görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Kahve falında dilim pasta görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında pasta dilimleri görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında pasta dilimi almak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş yaş pasta görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir dilim pasta yemek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir dilim pasta görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, her zaman çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir