AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta dilimi almak

Kahve falında pasta dilimi almak

Kahve falında pasta dilimi almak aksine daha da zorlaştıracağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta dilimi almak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında dilimlenmiş pasta görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında pasta dilimi almak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yaş pasta dilimi görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında dilim pasta görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, düşmanlarımızı alt etmeye işaret eder.

Kahve falında bir dilim pasta görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş yaş pasta görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işaret eder.

Kahve falında bir dilim pasta yemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında pasta dilimleri görmek geçim derdine düşeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir