AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta dilimleri görmek

Kahve falında pasta dilimleri görmek

Kahve falında pasta dilimleri görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında pasta dilimleri gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı gözden geçirebilir, yenileyebilir veya kendinize yeni programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bir dilim pasta yemek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilim pasta görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında yaş pasta dilimi görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulur.

Kahve falında dilimlenmiş yaş pasta görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta dilimleri görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir dilim pasta görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta dilimi almak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş pasta görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, içine fesat düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir