AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilim karpuz görmek

Kahve falında dilim karpuz görmek

Kahve falında dilim karpuz görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, hasret içinde kalacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilim karpuz gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına inanılır.

Kahve falında dilim dilim karpuz görmek rızık eksikliği yaşayacağına, takdir toplayacak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz dilimi görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz yemek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir dilim karpuz görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilim karpuz görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, tüm dileklerin tutacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz dilimi yemek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir