Kahve falında dilenen kadın görmek

Kahve falında dilenen kadın görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilenen kadın gördüyseniz:

  • Ekip halinde çalışmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında dilenen kadın görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında birini dilsiz görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dil görmek kariyer edineceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet eder.

Kahve falında dilsiz insan görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki dil görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dil yemek görmek rahatın kaçacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında dil kopmasını görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilmediği dili konuşmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir