AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dilsiz görmek

Kahve falında birini dilsiz görmek

Kahve falında birini dilsiz görmek planlı ve programlı davranacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında birini dilsiz gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Kahve falında dilin tutulduğunu görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilin kesildiğini görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü dili görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında dil kursuna gitmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, rütbesinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında dilini yuttuğunu görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kopmuş dil görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında dilin tutulması görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine inanılır.

Kahve falında mavi dil görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir