AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilencilik yapmak

Kahve falında dilencilik yapmak

Kahve falında dilencilik yapmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilencilik yapmak gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında dilencilik yapmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilenciye sadaka vermemek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, işlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilenci çingene görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilenci dede görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilenciyle kavga etmek işlerinizin bozulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dilenciye yemek vermek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında dilenciden para almak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dilenci olmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir