AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilenci olmak

Kahve falında dilenci olmak

Kahve falında dilenci olmak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, elindeki imkanların artacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında dilenci olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi göstermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında annesini dilenci olarak görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilenci olmak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bolluk içine olacağına inanılır.

Kahve falında dilenciyi kovmak üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilenci adam görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kapıda dilenci görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı dilenci görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çingene dilenci görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında dilenci kovalamak hayatının tamamen altüst olacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir