AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilenciye yemek vermek

Kahve falında dilenciye yemek vermek

Kahve falında dilenciye yemek vermek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, itibar göreceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında dilenciye yemek vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

Kahve falında dilenciye yemek vermek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında dilencilik yapmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek dilenci görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kapıda dilenci görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında dilenciyle kavga etmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında dilenciye sadaka vermemek büyük bir başarıya ulaşılacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı dilenci görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilenci kovalamak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir