AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilenciden para almak

Kahve falında dilenciden para almak

Kahve falında dilenciden para almak onlara hocalık edeceğine, şansının bahtının açılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilenciden para almak gördüyseniz:

  • Belli konulara beklenmedik çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında bir dilenciye para vermek umutlarının boşa çıkmayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dilenciye demir para vermek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilenciden para almak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilenci çocuğa para vermek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında dilenci kovmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını dilenci olarak görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dilenciye yardım etmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Kahve falında kapıda dilenci görmek güzel günlerin yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir