AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilenciye demir para vermek

Kahve falında dilenciye demir para vermek

Kahve falında dilenciye demir para vermek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, hayallere kavuşulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, rahat bir nefes alınacağına, kazancının artacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında dilenciye demir para vermek gördüyseniz:

  • Değişikliğe ihtiyacınız var.

Kahve falında dilenciye demir para vermek en küçük sorunda parlayacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere rivayet eder.

Kahve falında bir dilenciye para vermek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dilenci çocuğa para vermek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilenciden para almak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, hayırla yad etmeye tabir olunur.

Kahve falında dilenciye sadaka vermemek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Kahve falında dilenci dövmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilenciyi kovmak sorunların teker teker aşılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilenci dede görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir