AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda dilenci görmek

Kahve falında kapıda dilenci görmek

Kahve falında kapıda dilenci görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, refaha erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda dilenci gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Kahve falında kapıda dilenci görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet eder.

Kahve falında dilenciye sadaka vermek çocuk sahibi olunacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilenci görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilenciyi kovmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın dilenci görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında dilenci kovmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilenciye ekmek vermek işlerin günden güne daha da artacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilenci kovalamak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir