AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını dilenci olarak görmek

Kahve falında arkadaşını dilenci olarak görmek

Kahve falında arkadaşını dilenci olarak görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını dilenci olarak gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Kahve falında arkadaşını dilenci görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını dilenci olarak görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çingene dilenci görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında evde dilenci görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı dilenci görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilenciden kaçmak çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek dilenci görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilenciye sadaka vermek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir