AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dikiş diktiğini görmek

Kahve falında birinin dikiş diktiğini görmek

Kahve falında birinin dikiş diktiğini görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dikiş diktiğini gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Kahve falında birini dikiş dikerken görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının dikiş diktiğini görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, maneviyata yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün dikiş diktiğini görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş dikerken görmek yeni siparişler alacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini dikiş dikerken görmek rakiplerini mağlup edeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş diktirmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dikiş diktiğini görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dikiş diktiğini görmek düşmanlarını kaybetmeye, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir