AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarmaşık çiçek görmek

Kahve falında sarmaşık çiçek görmek

Kahve falında sarmaşık çiçek görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok zor günler geçirileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında sarmaşık çiçek gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Kahve falında sarmaşık çiçek görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda sarmaşık görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarmaşığa tırmanmak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarmaşık ağacı görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında sarmaşık gül görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarmaşık toplamak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında zehirli sarmaşık görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarmaşık dikmek kısmetinin her zaman açık olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir