AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarmaşık ağacı görmek

Kahve falında sarmaşık ağacı görmek

Kahve falında sarmaşık ağacı görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, hep dinç ve genç kalacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarmaşık ağacı gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında sarmaşık ağacı görmek işlerin büyüyeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında sarmaşık dikmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarmaşık yemek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında sarmaşığa tırmanmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sarmaşık otu görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında saksıda sarmaşık görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarmaşık görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarmaşık toplamak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir