AnaSayfa / Genel / Kahve falında devrilmiş otobüs görmek

Kahve falında devrilmiş otobüs görmek

Kahve falında devrilmiş otobüs görmek huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devrilmiş otobüs gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında otobüs devrilmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devrilmiş otobüs görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işarettir.

Kahve falında otobüsün devrildiğini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında otobüsün devrilmesini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devrilen otobüs görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün devrilmesi görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında otobüs devrildiğini görmek iyilik ve hayır bulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüs devrilmesini görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, umutlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir