AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs devrilmesini görmek

Kahve falında otobüs devrilmesini görmek

Kahve falında otobüs devrilmesini görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, yapacağı planların altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüs devrilmesini gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında otobüsün devrildiğini görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsün devrilmesini görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs devrilmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya yorulmaktadır.

Kahve falında devrilen otobüs görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işaret eder.

Kahve falında otobüs devrilmesini görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında otobüs devrilmesi görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsün devrilmesi görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Kahve falında devrilmiş otobüs görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir