AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs devrilmek

Kahve falında otobüs devrilmek

Kahve falında otobüs devrilmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüs devrilmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Kahve falında otobüsün devrilmesi görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında otobüsün devrilmesini görmek yüzünün de güleceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına rivayet eder.

Kahve falında devrilen otobüs görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devrilmiş otobüs görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüs devrildiğini görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsün devrildiğini görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında otobüs devrilmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işarettir.

Kahve falında otobüs devrilmesi görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir