AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün devrildiğini görmek

Kahve falında otobüsün devrildiğini görmek

Kahve falında otobüsün devrildiğini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hainlik yapacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında otobüsün devrildiğini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Kahve falında devrilen otobüs görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün devrilmesini görmek güç kaybedeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs devrilmesini görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Kahve falında devrilmiş otobüs görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, para sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında otobüs devrildiğini görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün devrilmesi görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüs devrilmek kucaklaşacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Kahve falında otobüsün devrildiğini görmek o işi canlandıracağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir