AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet işinde çalışmak

Kahve falında devlet işinde çalışmak

Kahve falında devlet işinde çalışmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet işinde çalışmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında devlet işinde çalışmak birikim yapılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak sabit geliri olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet işine atanmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet işine girmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet işine girdiğini görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, yeniden can bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet işi görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir