Kahve falında sultan süleymanı görmek

Kahve falında sultan süleymanı görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin afiyette olacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalettir.

Kahve falında sultan süleymanı gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması veya pazarlık yapılması zor konuları ertelemenizde veya bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında sultan elbisesi giymek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında eyüp sultan hazretlerini görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sultan olmak çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sultan ismini görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında eyüp sultanı ziyaret etmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Kahve falında eyüp sultanuda namaz kılmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında padişah sultan süleymanuı görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında eyüp sultan türbesini görmek doğru adımlar atacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir