AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş asma görmek

Kahve falında kurumuş asma görmek

Kahve falında kurumuş asma görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ağız tadının kaçacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş asma gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Kahve falında kurumuş asma görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asmayı kesmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında asma kesmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine işarettir.

Kahve falında asma yaprağı görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, anne duasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında asma köprüden geçmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden asma yaprağı almak bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir