AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet binasının yıkıldığını görmek

Kahve falında devlet binasının yıkıldığını görmek

Kahve falında devlet binasının yıkıldığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında devlet binasının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kaderinizi şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında devlet binasının yıkıldığını görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet binası görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem olup binanın yıkıldığını görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine inanılır.

Kahve falında binanın üzerine yıkıldığını görmek onlardan taraf hayır göreceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir binanın yıkıldığını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, yatırımların heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın yıkıldığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında depremde binaların yıkıldığını görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir