AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olup binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında deprem olup binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında deprem olup binanın yıkıldığını görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, saygınlık kazanacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem olup binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine işaret eder.

Kahve falında deprem olup binanın yıkıldığını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında depremde binaların yıkıldığını görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde bina yıkıldığını görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında depremle binanın yıkıldığını görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında depremden binanın yıkıldığını görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir