AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveyle konuşmak

Kahve falında deveyle konuşmak

Kahve falında deveyle konuşmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, her istediğini alabileceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deveyle konuşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı tamamen değiştirebilir.

Kahve falında deveyle konuşmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deveyi sevmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve sürmek kötü günlerinin biteceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret eder.

Kahve falında devenin yürüdüğünü görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında eşya yüklü deve görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında develerin güreştiğini görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deveye binmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında güzel deve görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir