AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveyi yürürken görmek

Kahve falında deveyi yürürken görmek

Kahve falında deveyi yürürken görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza alamet eder.

Kahve falında deveyi yürürken gördüyseniz:

  • Bir ailevi sorun ya da duygusal ilişkilerinizdeki gelişmeler sizi engelleyebilir.

Kahve falında yavru deve sevmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında devenin üstünde olmak malına gelecek zarara, yokluk ve fakirlik göreceğine delalet eder.

Kahve falında deve kuşu eti görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devenin altından geçmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında deve beslemek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalettir.

Kahve falında deve eti dağıtmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işaret eder.

Kahve falında devenin kesildiğini görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işarettir.

Kahve falında deve kuşundan kaçmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir